CampingMutter

CampingMutter

En Campingmutters bekendelser..

Hverdagen som lejrchef på godt og ondt, skørt og skævt og travlt. Men mest af alt rigtigt sjovt. Oplevelser er fra vores campingplads Kyst Camping Bogense

Ps. Alt hvad der virkelig findes er Kærlighed og Pandekager...

Rønnebærene er sure..

Dagens dont / Dagens stuntPosted by Heidi Seide Sat, June 17, 2017 17:44:29

Det har godt nok være en noget stille blok, det seneste halve år...!

Men ved I hvad.. der er dælme også sket meget.. faktisk så meget at Campingmutter blev helt mundlam. Periodevist. Altså...

Nå, jeg vil sparer jer for alle detaljerne selv om de er både slibrige og.. når-ja - vi må videre..

Jeg bliver stadigvæk lidt mundlam når jeg tænker på at

* Legoland har indført "Mit-barn-er-vigtigere-end-dit-barn" armbånd. Mod betaling. Naturligvis. Så behøver super-vigtige-Emma- ikke stå i kø sammen med knap-så-vigtige-Emma. Vigtig-Emma kommer foran i køen før knap-så-vigtig-Emma.

Legoland! Hvad sker der for dig!

Har I hyret en virksomhedscoach som skal optimerer bundlinjen i jeres regnskab, måske ?

* Mit yngste-teenage-avl fortæller mig, det er på mode at se sur ud! Jeg spørger hvad man så skal være sur over - eller om man bare skal være sur på sig selv. "man skal bare være grund-sur". da min skepsis slår igennem, inviterer yngste- teenage-avl mig på Joe & the Juice, som er et sted med virkelig høj musik - og virkelig sure unge mænd! De er faktisk så sure - at man ved bestillingen får et surt blik med i købet. Bare som en slags ekstra lille gave. Forestil dig lige stillingsopslaget til juicebaren "Virkelig vred und mand søges. Træd gerne hinanden hårdt over tæerne for at bibeholde den sure stemning" Gad vide om det er den samme virksomhedscoach som Legoland bruger? "Vi skal have noget de andre ikke har: Surhed"

Campingmutter gad SÅ godt vide om både Legoland, Joe-&-de sure samt McDonalds bruger den samme virksomhedscoach. Gad vide hvordan han fandt på, det er en virkelig god ide, at sælge burgere på McDonalds for 10 kr. "Vi fylder dem med affald så vi kan sælge dem billigt. "

Iih altså!

Her på havnen, på landet, i udkants Danmark er vi totalt umoderne. Vi tror på noget så Old-school og ufasionabelt som, Ordenlighed og Kærlighed.

Camping med Kærlighed. faktisk..

Yours Campingmutter..


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.