CampingMutter

CampingMutter

En Campingmutters bekendelser..

Hverdagen som lejrchef på godt og ondt, skørt og skævt og travlt. Men mest af alt rigtigt sjovt. Oplevelser er fra vores campingplads Kyst Camping Bogense

Ps. Alt hvad der virkelig findes er Kærlighed og Pandekager...

Wups - det gik hurtigt

Dagens dont / Dagens stuntPosted by Heidi Seide Wed, May 27, 2015 17:01:17

Hold da op - det blev hurtigt Pinse!

Lige pludselig var det Pinse, 98% belægning og en hel masse glade gæster over det hele. Lige så hurtigt var Pinsen overstået, gæsterne taget hjem. Så blev her stille og jeg tager en Morfar på sofaen.

Helligdagene var skønne og præcis som vi kunne ønske dem. Op til en højsæsonerne, tjekker vi op, rydder op, gennemgår beholdninger, tjekker reservationer, spiser sundt og går i seng efter nyhederne. Gør klar. Som sportsfolk der gør klar til en maraton. Bagefter er vi trætte. Der findes helt sikkert fysisk hårdere arbejde, tænk at være asfalt arbejder og der findes helt sikkert også psykisk hårdere arbejde, tænk at være hjerte kirurg! Campingmutter har arbejdsdage fra kl. 06.30-01.00, 18-19 timer daglig i 14 dage i træk. Jeg har lovet mig selv at jeg aldrig, regner på hvad min timeløn er. Lønnen er at bo ved havet hver dag, havregrynene i skålen og rollingerne på privatskole. Campingmutter er lidt mat i sokkerne i dagene efter Pinse. En ekstra kop kakao gør godt, og en ekstra daglig gåtur ved havet gør endnu bedre.

I dag er det onsdag efter Pinse - det betyder, det er torsdag i morgen hvor Bogense holder Linedance træf og sejlads rundt om Fyn samtidig.

Der bliver liv og glade dage i byen - og det bliver så skønt!

Jeg elsker når det hele bimler og bamler - og jeg elsker dagene efter med ro, højt til himlen - og den varme kakao i hænderne på turen langs havet.

Min revisor kan nogle fantastisk ord som jeg (også) beundrer hende meget for, akkumulering og konsolidering. Hun er absolut skøn, og imens hun snakker siger jeg til hende, "Men kære Revisor - hvad så med kærligheden, havet, luften og menneskerne, hvor står der noget om det henne?"

Vi tager en weekend mere med 19 timers arbejdsdage.

Jeg elsker at være Campingmutter.

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.