CampingMutter

CampingMutter

En Campingmutters bekendelser..

Hverdagen som lejrchef på godt og ondt, skørt og skævt og travlt. Men mest af alt rigtigt sjovt. Oplevelser er fra vores campingplads Kyst Camping Bogense

Ps. Alt hvad der virkelig findes er Kærlighed og Pandekager...

Sommeren er forbi nu

Dagens dont / Dagens stuntPosted by Heidi Seide Tue, August 05, 2014 11:34:39

Sommeren har været fuldstændig fantastisk. Alt hvad en CampingMutter kan drømme om.

Godt vejr fra Påske, 28-30 grader hver eneste dage i hele skolesommerferien, kreative værksteder, morgendukkert i havet, fulde huse hver aften, glade gæster overalt, badebroen jubler af glæde over tonsvis af skønne unger og deres tilfredse forældre og bedste forældre. Det har været fuldstændig fantastisk! Solen har kysset os godnat dybrød i havet hver aften.

Jeg er dybt taknemlig for hver en gæst og hver en solstråle. Sommerens glæde eksploderer søndag d. 3. august til Rosenfestival i Bogense. Så smukt. Så fyldt med sommer. Og mennesker. SÅ bliver der stille. Ved indgangen til uge 32 er ferie Danmark ved at vende næserne hjemad. Fyldt med Danmark dejligst.

Pludselig er her luft. Plads. Pauser i informationen. Køen er sendt godt hjem. Tror sørme vi kan spise aftensmad i dag. Som i varm mad.

På vores første fridag i 10 uger kører vi en tur. Smider badetøjet og børnene bag i bilen og kører ud i det blå. Med følelsen af at have afleveret sit første barn i dagpleje for første gang. Det går så fint, som når en erfaren dagplejemor modtager et nyt lille barn, overtager en receptionist ansvaret på Kyst camping på vores 10 timer i friheden.

Jeg ser at livet er gået videre uden for Kyst Camping. Sidst jeg så markerne var de ved at skifte farve fra grøn til gylden. Nu er de høstet og ligger i big baller som naturens skulpturer.

Fødderne smækkes op i bilens for vindue, sidevinduet er åbent så duften af marker kommer helt ind i næseborene. Radioen spiller CV Jørgensen "Sommeren er forbi nu & den nærmest fløj afsted, tomhændet står du tilbage & ka' slet ikke følge med, det sortner for dine øjne."

Livet er magisk. Danmark er dejligst.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.