CampingMutter

CampingMutter

En Campingmutters bekendelser..

Hverdagen som lejrchef på godt og ondt, skørt og skævt og travlt. Men mest af alt rigtigt sjovt. Oplevelser er fra vores campingplads Kyst Camping Bogense

Ps. Alt hvad der virkelig findes er Kærlighed og Pandekager...

Landet lækrest

Dagens dont / Dagens stuntPosted by Heidi Seide Fri, May 02, 2014 12:49:06

Vores land er bare aller lækrest lige nu. I bilen med yngste-avl kører radioen i samme snakke-tempo som yngst-avl på bagsædet. En sang i radioen fanger mig " Danmark, Åbenbart, vi altid bo i mig. Det lyser ud af mig, om jeg vil det eller ej." Selv Nick & Jay er (åbenbart) blevet voksne! Væk er Yoyoerne, og måske har de kørt i den samme rapsmark som mig. Set den samme solnedgang med solbrillerne i håret.

Imens jeg luller rundt i rapsmarkerne og suger hver øjeblik til mig, kommer der en ny sang i bilradioen. Sku-bi-du-dej. Jeg er ikke sanglærer, eller særlig musikalsk. Jeg elsker bare ordene i sangene. Jeg tror ikke Basim er verdens største sangtalent, - han har bare noget andet. Noget meget værdifuldt. Når nogen klarer sig "against all odds" Det´ fedt! Kendte du nogen i skolen som havde det svært? Svært ved lektierne, med kammeraterne, derhjemme? Og som du 20 år senere opdager har det super godt? Det´altså dejligt! Det skal fejres!

Derfor laver i et slags åbent væddemål. Jeg holder på Basim til det europæiske melodi grandprix!

Reglen er:

Hvis Basim vinder, giver vi weekenden d. 9.-11. maj til halv pris til alle vores gæster. Til vores fastliggere giver vi morgen brød søndag d. 11. maj.

Hvis Basim ikke vinder er det alm. overnatningspriser.

Sådan kan et par minutter i en rapsmark udvikle sig..

Billederne er fanget med min mobiltelefon i dag, i Rapsmarkerne når du kører ind i Bogense og træerne i vores indkørsel.

Hvad for et træ eller mark er skønnest hos dig lige nu?

Hey-hov forresten havet er 13 grader nu og vi hopper i hver lørdag og søndag morgen kl. 08.00. Vil du med?







Fill in only if you are not real





The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Heidi Seide Mon, May 05, 2014 18:21:29

Du har helt ret - tak.

Ville ellers være skørt, skønt og nemt at lave æblekage med brødkrumme marker. Kh Heidi


Posted by Forfatter Mon, May 05, 2014 13:43:39

Rasp er tørret brødkrummer... Så du mener nok raps