CampingMutter

CampingMutter

En Campingmutters bekendelser..

Hverdagen som lejrchef på godt og ondt, skørt og skævt og travlt. Men mest af alt rigtigt sjovt. Oplevelser er fra vores campingplads Kyst Camping Bogense

Ps. Alt hvad der virkelig findes er Kærlighed og Pandekager...

Jamen, jeg er fra havnen..

Dagens dont / Dagens stuntPosted by Heidi Seide Tue, September 06, 2016 10:44:23

Ja-Ja - jeg ved det godt!

Jeg er en bonderøv. Opvokset på landet på mine forældres og bedsteforældres campingplads Ronæs Camping. I mit voksen liv boede jeg ganske få år, et alm. sted med ligusterhække, for at rende skrigende væk "back to my plough" som Elton John synger det i Yellow brick road. Tilbage til driften af campingplads hvor jeg hører til. På havnen i Bogense. Det gladeste og smukkeste sted jeg kender i verden.

Som Campingmutter sker det, der kommer underlige mails, spammails, sælgermails, afrikamails - alt muligt. En sjælden gang, sker det der kommer mail fra nogen, hvor jeg tænker, de bliver gladere et andet sted.

F.eks. kom der en mail, med en forespørgsel om at besøge os med campingvogn, et par dage efter vi har lukket d. 18. september.

Campingmutter tøver lidt, undrer sig over mailen, sendt fra en pressechef som skriver noget om en bogudgivelse, længe efter vores sæsonlukning. Besvarer den ikke, - den ser anderledes ud end normale forespørgsler og hvad er det med de bøger og vores sæsonlukning?. Måske er den sendt forkert? Måske er den sendt til en masse campingpladser, for at finde ud af hvem som lukker hvornår? Tror de jeg skal jeg til at sælge bøger måske? Eller noget. Dagen efter bliver den heller ikke svaret. Vist heller ikke dagen efter den. Afsenderen rykker derfor Campingmutter for et svar. Så svarer jeg, at vi har lukket, desværre.. Pressechefen skriver fluks tilbage, om det kan genovervejes? Campingmutter skriver høfligt tilbage, at vi har lukket - men byens anden campingplads har åbent - og de kan da lige få deres kontakt oplysninger her. Sådan!.

Øjeblikket efter kommer der en ny mail fra pressechefen. Jeg når at tænke, gad vide hvad det er, i min kommunikation, som ikke er tydeligt? Pressechefen skriver videre, om den der bogudgivelse d. 30. september, mine øjne skøjter ned over mailen. Bogens forfatter hedder Leif Davidsen (aldrig hørt om ham). Titlen er "Djævlen i hjertet" (nå-nå). Bogens handling foregår til dels i Bogense (Ok). På en campingplads (Nå for søren da også!). Som drives af en heltinde, Laila! (Av!)

Leif Davidsen har bedt om, presse interviewesne forgår lige præcis på Kyst Camping, da Kyst Camping har været inspirations kilden til bogen! (Hit Me! - Så kom da! Med forfatter, forlag, journalister, und so wieder!)- Bare I lige er klar over vi egentlig har lukket, og baderum, køkken, opholdstue m.m. er lukket ned og der ikke er andre på campingpladsen, altså..

Mine mere belæste venner griner endnu.. Boghandleren i byen, er vist først lige blevet færdig med at korse sig. Mine forældre fik bom-side-slag...

Ja-ja jeg ved det godt. Jeg er en Bonderøv fra havnen.

Med stolthed på!