CampingMutter

CampingMutter

En Campingmutters bekendelser..

Hverdagen som lejrchef på godt og ondt, skørt og skævt og travlt. Men mest af alt rigtigt sjovt. Oplevelser er fra vores campingplads Kyst Camping Bogense

Ps. Alt hvad der virkelig findes er Kærlighed og Pandekager...

NU

Dagens dont / Dagens stuntPosted by Heidi Seide Fri, July 01, 2016 17:54:22

Når det er uge 40 længes jeg efter 26. Uge 26, lige NU, hvor alt er klappet og klart og gæsterne har ferien foran sig. Endelig har de fået det, de længes efter. Når det er uge 30 længes jeg efter uge 40. Uge 40 ER skøn. Så gylden og moden. Rolig og mæt.

Det er faktisk noget af det dejligste, ved at være Campingmutter. At følge årstiden, uden at have indflydelse på den. At være i flow med naturen. Jeg overgiver mig - og giver mig hen, til det som er lige præcis NU. Det eneste vi egentlig har, er NU.

Lige NU har vi plads til flere gæster, lige NU er jordbærrene aller-lækrest, lige NU fejrer ungerne i Danmark de har sommerferie, lige NU har hunden dårlig mave, lige NU diskuteres fremtidens campingpas, lige Nu undres jeg over at Så mange mennesker synes det er spændende at se 40 millionærer i undertøj og masker, løbe efter en pose med luft i, for at ramme et net. Lige NU er der bedre vejr på vej. Lige NU tænker jeg verden skal have nogle flere kys, så den heles helt perfekt op.

Du får et af Campingmutter her!