CampingMutter

CampingMutter

En Campingmutters bekendelser..

Hverdagen som lejrchef på godt og ondt, skørt og skævt og travlt. Men mest af alt rigtigt sjovt. Oplevelser er fra vores campingplads Kyst Camping Bogense

Ps. Alt hvad der virkelig findes er Kærlighed og Pandekager...

Heldige os!

Dagens dont / Dagens stuntPosted by Heidi Seide Sat, April 16, 2016 10:26:28

Hvor er vi heldige! Vildt heldige!

I Bogense lige ved siden af Kyst Camping, har kommunen bygget et virkelig lækkert søbad med sauna, omklædning, inden og udendørs brusere. Ved I hvad - det er gratis at benytte! Brug det. Nyd det. Brug det igen. Glæd jer til næste gang.

Det gamle kyst-sygehus som har stået tomt i årtier i Bogense er ved at blive revet ned. Inden sommeren kommer er der lyst, let og åbent, hvor der indtil nu har stået tomme, forladte mursten.

Og HURRAA - vi tror på der bliver skabt en kystsikring nu, så vi slipper for flere oversvømmelser. Havet bliver fremover i havet. Det er bedst sådan. Vi har snakket om det, Havet og jeg.

Jeg har også snakket med Borgmesteren, teknisk forvaltning, vores virkelig, virkelig søde naboer, handelstandsforeningen og Cowi. Som i et eventyr, strækker hænderne sig ud og når sammen, så vi bliver grebet, lige inden frit fald. Der kommer Kystsikring. Vi tror på det.

Jeg elsker stadig Havet. Som dufter, ruller, glimter, bruser, mildner og er vildt. Sådan er Bogense. Jeg elsker stadig at bo med tæerne i Havet.

Jeg ser dagligt, hvad det gør ved mennesker, at være så tæt på havet. Jeg ser vores gæster gå morgenture ved havet, hoppe i, svømme i solnedgang, svømme i regnvejr, se solnedgangen i havet, lege i havet, samle ting fra havet.

Jeg tænker hver dag, vi er heldige at bo lige præcis her. Jeg tror oprigtigt ikke, jeg kunne være campingmutter uden havudsigt. Det er der heldigvis andre end mig, der kan. Jeg tager hav-tjansen!

Tænk, vi er så heldige, at leve lige præcis her og NU.

Nu, hvor de største skabere og tænkere på vores tid også lever. Mennesker som viser os, vi alle kan skabe, være og gøre præcis som vi aller-helst vil! Steve Jobs, doktor Wayne Dyer, Obama, Mark Z., Deepak Chopra, Oprah Winfrey, listen er lang over lækre, inspirerende mennesker.

Tag en bog med til havet.

Bare vær. Bare nyd.

Kom til Havet.