CampingMutter

CampingMutter

En Campingmutters bekendelser..

Hverdagen som lejrchef på godt og ondt, skørt og skævt og travlt. Men mest af alt rigtigt sjovt. Oplevelser er fra vores campingplads Kyst Camping Bogense

Ps. Alt hvad der virkelig findes er Kærlighed og Pandekager...

Hvad er det, som skaber det?

Dagens dont / Dagens stuntPosted by Heidi Seide Thu, February 18, 2016 21:52:32

Vi holder ferie om vinteren når campingpladsen er lukket. Derfor ved vi helt fast, at familiens 2-3 ugers ferie altid er i perioden mellem 15. oktober - 15. februar.

Med 2 teen-age unger som helst vil være ski-bumser, en Campingmutter og fatter som bare vil være i ro i naturen, er årets kompromis en uges skiferie i Alperne i Østrig og en uge mellem Barcelona og den franske grænse, i et lille smørhul som hedder Palamos.

Det er ikke altid vi får det som vi ønsker - vi får det som vi har brug for.

Som i ingen sne på skiferien, som i ingen sol i Spanien. I Østrig på skiferie er det faktisk bedre vejr end på solferie i Spanien.

På toppen af Alperne hvor vi skule stå på ski er det + 17 grader. Umuligt for sne. Selv kunstsne må overgive sig til solen.

I Barcelona hvor vi skulle have lidt sol, er det + 3 grader. Det er koldere end i Danmark i samme uge.

Var det det vi ønskede, da vi sad ved køkkenbordet og handlede ferien af i familien?

Næ.

Var det det, vi havde brug for, uden at vide det?

Jeps!

Vi ved nu, at vi på et tidspunkt vil på vandreferie i Alperne - for hvor er det guddommeligt smukt i bjergene. Med rygsæk, vandresko og små hytter i bjergene. I 17 graders solskin. Uden ski.

Vi ved nu, at det skønneste ved at vende tilbage til samme sted år efter år, er den særlige følelse af, at være hjemme. uden at være det. Selv i blæse-regn-næsten-frost-vejr i Barcelona er følelsen af at "høre til", af sanser som bliver stimuleret til fulde, til den særlige følelse af at være hel. Duften af havets kæmpe bølger, tonelejet i det spanske sprog, den der restaurant hvor der er så smukt at det er til at falde i svime over, grønthandleren som kender os fra tidligere år og ved melonen skal skæres ud, udlejeren som kigger forbi for at se om alt er Ok. Tjeneren på cafeen som kan huske vi gerne vil sidde ved vinduet og kigge ud.

Det er DET som skaber ferien. Følesen af at blive hel. Igen. Hel rolig. Hel glad. hel ligeglad med vejret.

Hvad har I brug for på jeres ferie?

Psst HVIS I skulle komme i tanke om at prøve at holde ferie uden for Bogense, så tag til Wagrain i Østrig og Palamos i Spanien. Sig det ikke til for mange - så kommer der alt for mange turister..