CampingMutter

CampingMutter

En Campingmutters bekendelser..

Hverdagen som lejrchef på godt og ondt, skørt og skævt og travlt. Men mest af alt rigtigt sjovt. Oplevelser er fra vores campingplads Kyst Camping Bogense

Ps. Alt hvad der virkelig findes er Kærlighed og Pandekager...

Vand over det hele

Dagens dont / Dagens stuntPosted by Heidi Seide Fri, December 04, 2015 12:37:15

Hvad sker det for tiden? Den tid som går og som allerede er gået. Præcis som sommeren føltes som blot et øjeblik, gik efteråret.

Jeg husker en herlig dag hvor vi lukkede sæson 2015 med et brag af en gospelkoncert. Gratis for vores gæster og meget skønt for Campingmutter.

Gospelkoret sang "Oh happy day". Det føltes helt rigtigt - og det er helt naturlig efter en sæson med 80 timers arbejdsuge, at sæsonslutningen føles som en "Oh Happy day"

Tid til refleksion, opladning, familie og gøre klar til næste år. Messer, brochure, regnskaber, huse som skal males, hjemmesider som skal vedligeholdes, online bookinger som skal opdateres - og en masse gåturer ved havet. Gospelkoret sang også "Let it rain" - og jeg tænkte at det regner med kærlighed over stedet her.

Jeg nåede sku ikke engang at læse en bog, før der var ballade her igen!

Som i millioner liter vand ballade! Havvand i huse, bygninger og en hel masse vand i Campingmutters øjne, da vi igen gik gennem havet midt inde på campingpladsen. Oversvømmet i stormfloden. Pis.

Pis sagde jeg også da både forsikringen og stormflodsrådet afslog dækning. Det er en naturkatastrofe siger forsikringen. Det er ikke en naturkatastrofe siger stormflodsrådet. Således taget økonomisk til fange mellem 2 stole.

Heldigvis ejer vi millioner gange så meget kærlighed til Kyst camping som der er dråber i havet. Heldigvis har vi Danske Bank. Havet er tilgivet.

Danske Bank spænder sikkerhedsnettet ud under os. Det er uvurderligt at have ro i rygsækken i en god bank. 5 års afdrag på et lån går hurtigt ikk da?

Vi synkroniserer åndedræt og kigger fremad.

Julekalenderen på TV2 viser os heldigvis, at vi alle har skytsengle og vi "Går med styrken."

Tak, vi tager det hele med os.

Glædelig December. Livet er stadig skønt - og havet? Tja,- det er stadig en fest at bo ved havet. De fleste dage.

Yours campingmutter