CampingMutter

CampingMutter

En Campingmutters bekendelser..

Hverdagen som lejrchef på godt og ondt, skørt og skævt og travlt. Men mest af alt rigtigt sjovt. Oplevelser er fra vores campingplads Kyst Camping Bogense

Ps. Alt hvad der virkelig findes er Kærlighed og Pandekager...

Velkommen tilbage

Dagens dont / Dagens stuntPosted by Heidi Seide Mon, August 17, 2015 11:17:50

Hold da op! Jeg blinkede med øjnene og så var den sommer gået.

Jeg ved ikke helt hvordan det gik til. Følelsen er, som at vågne forvirret op fra en drøm og være itvivl om det var drøm eller virkelighed. Eller som tømmermænd, hvor du i glimt ser billeder af noget som er forgået.

Billederne i mit sind, er en masse campingunger som danser Vigtig-dans (findes det virkelig?), hedebølge, orkanvarsel i uge 30, 70 mm regn på 1 døgn i uge 31, dødsfald af en meget, meget kær fastligger som ikke nåede at se sine børn blive voksne. Vi græder i flok og ekspederer gæster imens. En sæl som ligger henslængt på en sten lige foran campingpladsen, naboer som er indlagt på Riget med deres lille datter og aflevering af vores eget ældste avl på en efterskole i Jylland. Bogense bobler af liv og sommer. En lille rotte som løber over campingpladsen ned i havet, nogen skiger. Jeg kalder den Arthur og henter vores røde kat. De bedste anmelderser på Tripadvisor af alle campingpladser på Fyn. Jeg ser mig selv gå og gøre rent til midnat og igen midt på dagen, fordi vores medarbejdere er syge. Medarbejderens afløser er også syg. Det er 30 grader. Fyldt med glade unger til de kreative værksteder. Der er familie karaoke igen. Solnedgangene har aldrig været smukkere. Vi laver kinesisk morgengymnastik i solopgangen og solen glimter i havet imens. Det blæser. Pandekager er gratis, aldrig før har vi lavet så mange Pandekager. Min datter fortæller der er udsolgt af jordbær i hele byen. Jeg har ikke været ude af campingpladsen i over 2 måneder. Tyskere og Nordmænd i gigantiske autocampere står side om side med Folkevognsrugbrød med rødternede gardiner og Tipi telte. Nogen kalder på mig - der er kø. og pludselig ledige pladser. Min computer siger det er midt August og lavsæson. Revisoren spørger om vi er klar til at lave moms. Turistministeren har sagt op. Havet bliver ved med at være koldt. Plejer Sweizer-tysk at være så svært at forstå? Mit skab er fyldt med chokolade og der er blomster med søde kort, i mine vaser fra glade gæster. Vi har fået campist udekøkken og nogen skider ved siden af toilettet inde ved Herrerne. Der bygges søbad lige ved siden af campingpladsen men nogen pisser i omklædningsrummene. Direkte på jorden. Der er opfundet elastik bogbind, hun skal i 6. klasse. Tager aktivitetsskilte ned, sommeren er forbi. Hvor er her smukt, luften er lun. Nogen taler fransk.

Drøm eller virkelighed?

Jeg roder lidt i papirene og de uåbnede kuverter på mit skrivebord, for at finde svarene. Starter radioen, på radio-soft, så jeg ikke bliver overstimuleret ligesom Schæferhunden, for at hører om verden stadig findes et sted derude.

Tror jeg går op og sover til middag. Måske min sjæl og krop finder sammen igen?

Yours Campingmutter.

Ps Jeg elsker stadig hver eneste dag