CampingMutter

CampingMutter

En Campingmutters bekendelser..

Hverdagen som lejrchef på godt og ondt, skørt og skævt og travlt. Men mest af alt rigtigt sjovt. Oplevelser er fra vores campingplads Kyst Camping Bogense

Ps. Alt hvad der virkelig findes er Kærlighed og Pandekager...

Campingmutters valg program

Dagens dont / Dagens stuntPosted by Heidi Seide Mon, June 15, 2015 15:16:48

Egentlig havde jeg lovet , mest mig selv, aldrig at blive politisk. Der er bare lige det, ved det, at jeg aldrig har lært at lukke min mund i tide.

Jeg er ikke særlig vild med Helle. Jeg er faktisk heller ikke særlig vild med Lars. Jeg er slet ikke vild med den måde de kommunikerer på. De har nogle af de højst prestigefyldte og honorartunge jobs i Danmark. Så skal de safts-suseme også kunne tale pænt, give plads og være lydhør. Mine børn lærte det i 2. klasse. Okay,- måske 3. klasse.

Jeg er Mor, og er SÅ glad for begge vores børn går på privatskole. De har fri kl. 13.35 har ca. 30 minutters lektier hver dag. Så kan de komme hjem og hygge sig - og hjælpe Campingmutter!

Campingmutter er også i business, og bruger ca. halvdelen af tiden på gæster, kvart tid på praktisk og kvart tid på administration. Moms, egen og ansattes skat, syge dagpege, feriepenge, ATP, vandafgifter for indgående vand, vandaflednings afgift for vandafledning - også det vand som rent faktisk ikke går ud, elafgifter på el brugt til lys men ikke til varme, gas refusion for gas brugt til process men ikke til varmt vand, grundejer skyld, tvungen statistik til Danmarks statistik og egen kontrol, Udover altså renter, bidrag, gebyr eller ej til det statsejede PBS på kreditkort men ikke debetkort, arbejdsmiljø beskrivelser, job patrulje, fødevarestyrelsen og selvfølig campingrådet, for at der er et politisk talerør.

En ting er min arbejdstid - tænk på de offentlige ansatte som sidder i den anden ende og skal administrerer alt det, som bliver sendt ind. I sidste uge var jeg til stormøde omkring nye elafgift regler. Skat sætter 15 offentlig ansatte ind for at kontrollerer, vi har forstået deres regler - omkring Elafgift altså. De er velkomne, lige som fødevare-damen, jobpatruljen og de andre instanser. Vi gør vores bedste for at være opdaterede, opfylde kravene, retter til og retter ind. Det er nemmest. Så bander vi bagefter.

Hvis vi havde en svømmepool skulle der betales en el opvarmningsafgift hvis den var til motion - en anden el opvarmnings afgift hvis den var til fornøjelse. Fornøjelse pålægges nemlig ekstra afgift - ligesom chokolade. Heldigvis har vi bare havet. Der er ingen afgift. Endnu.

Jeg ved skut ikke rigtigt med de der politikkere. Ham der Bjarne C. ser ski lidt skummel ud. Hvis han stod i min information og ville havde en plads, tror jeg der var optaget den dag. Og måske også dagen efter. En socialdemokrat som fifler med flere hundrede tusinder kroner i sin husstands Skat, så bor han i landet. Så bor han i udlandet. En enkelt konservativ dame gør det godt, men bliver sat af, fordi hun holder ferie med sine børn. Det gør mændene også - men det er noget andet. På Fyn er der en i lygtepælene som hedder Lars Chr. Lilholdt, jeg ved ikke rigtigt om jeg skal grine eller græde. Jeg ved heller ikke om han griner eller græder. Den nye Willy-effekt hedder Uffe-effekt, er meget sød og drømmende og holder lige så længe som Willy. Et par måneder. Pia og Johanne lyder begge lige så små som Himmelbjerget, og Lars - det var sku godt set af Fogh, han skulle have taburetten foræret. Det er for svært at vinde den selv.

Jeg går aldrig ind i politik - og ville anbefale et par politikerer også at finde en anden fritids interesse.

Kan vi ikke godt bare blive enige om, at "væk" ikke findes, fordi vi har kun en klode. Plastik i Atlanterhavet er ikke væk. Børn skal gå i skole så længe de kan koncentrerer sig dvs. højst 5-6 timer og lege resten af dagen, af dem simple grund det er børn. Hvis du kan arbejde er det sørme en god ide, hvis du vil have noget at spise, tøj og sko. For du kan få noget at spise, skal der være noget arbejde, skabt af nogle arbejdsgivere, prøv at generer dem mindst muligt, så de kan skabe noget arbejde i stedet for at vende papirer. Syge og gamle skal have det bedre, end dem som sidder i fængsel. Afgifter på fornøjelser er ikke bare skørt - det er udtænkt af en bitter hjerne.

Vi havde cirkus i byen da valget blev udskrevet. Det hang også i lygtepælene. Min datter spurgte om man også kunne stemme på dem?

Det tror jeg vi gør - stemmer på Cirkus Benneweis. Klovnen.

Yours Campingmutter.