CampingMutter

CampingMutter

En Campingmutters bekendelser..

Hverdagen som lejrchef på godt og ondt, skørt og skævt og travlt. Men mest af alt rigtigt sjovt. Oplevelser er fra vores campingplads Kyst Camping Bogense

Ps. Alt hvad der virkelig findes er Kærlighed og Pandekager...

Hvad er du medlem af?

Dagens dont / Dagens stuntPosted by Heidi Seide Sat, April 18, 2015 12:03:56

Så er vi ligesom i gang!

Det pibler op med liv, sol og glæde i alle hjørner. Vi er velsignet med solskin og frisk vestenvind. Lige som det skal være.

Påsken startede med at 5 sigøjner vogne vil ind og have pladser. Det kommer de ikke. Inden nogen begynder at råbe Racist og Forskelsbehandling, fortæller jeg med det samme, at hvis der var kommet 5 biler med unge mennesker, Rockere, Asfalt arbejdere og andre grupperinger, havde jeg svaret dem det samme " Vores campingplads er for lille til at rumme grupper"

Uanset hvad sprog de snakker, hvad de laver, tror og gør og er medlem af.

Grupper bliver gladere et andet sted. jeg bliver gladere uden grupper. Så er vi allesammen glade igen. Nogen gange er penge bare ligegyldige.

Jeg tror grundlæggende at der er steder til alle. Steder at arbejde, bo, spise, elske, leve og holde fri. Forskelige steder, fyldt med hver deres kvalitet. Nogen kan lide Moderen og nogen kan lide Søsteren. Tænk hvis en tandplejer skulle være havnearbejder - og omvendt.

Som CampingMutter er det måske min allervigtigste opgave, at holde god ro og orden på campingpladsen. Jeg bestemmer hvad god ro og orden er hos mig. Det er populært. Og nogen gange upopulært. Det er CampingMutters lod.

Sæsonen er skudt i gang - de første grupper er sendt ud af indkørslen igen, inden de overhovedet kom ind. Så er vi ligesom i gang!