CampingMutter

CampingMutter

En Campingmutters bekendelser..

Hverdagen som lejrchef på godt og ondt, skørt og skævt og travlt. Men mest af alt rigtigt sjovt. Oplevelser er fra vores campingplads Kyst Camping Bogense

Ps. Alt hvad der virkelig findes er Kærlighed og Pandekager...

Tidsrejsen

Dagens dont / Dagens stuntPosted by Heidi Seide Mon, December 22, 2014 21:22:29

Har du set julekalender i år? På DR - Tidsrejsen? Den er da fantastisk!

I dag d. 22. december siger Farfar i julekalenderen "Jeg vil glemme alt om andre tider, end den der er lige Nu"

Det er måske de dybeste ord, jeg har hørt i de 39 julekalendere jeg har oplevet. Tænk når vi KUN har fokus på dette øjeblik, vi har lige præcis i dette NU og vi bevist lukker både fortid og fremtid ude, så har vi sat os selv fri til bare at være. Uden bekymringer, uden spekulationer, bare nyde nuet.

Det er gældende uanset årstiden. Jeg oplever det ofte i informationen, hvor vores gæster netop er ankommet. Det kan have været en stressende tur med børn på bagsædet, kø og en tæt pakket campingvogn. Det første halve døgn går ofte med lige at falde til - eller falde ned. Derefter begynder "Farfars" ord om bare at være tilstede i nuet, nærmest at lyse ud af gæsterne. Der er ro på, ungerne leger og mor og far holder i hånd. Hopper familien i havet, samme dag de er ankommet går det lidt hurtigere. Som om at havet kalder på vores nærvær.

Vi starter altid et nyt år ved at hoppe i havet d. 1. Januar kl.12.00. Så er vi renset krop og sjæl og parat til et nyt og godt år. Hver morgen hele sæsonen går vi i havet kl. 8.00. Det er en fantastisk måde at starte dagen på. Fyldt op med nærvær og fuldt fokus på dette ene øjeblik.

Jeg ønsker alle en dukkert i havet, fokus på lige præcis NU, og en masse gode grin i 2015.

Aller-kærligst CampingMutter