CampingMutter

CampingMutter

En Campingmutters bekendelser..

Hverdagen som lejrchef på godt og ondt, skørt og skævt og travlt. Men mest af alt rigtigt sjovt. Oplevelser er fra vores campingplads Kyst Camping Bogense

Ps. Alt hvad der virkelig findes er Kærlighed og Pandekager...

Liv med lyd

Dagens dont / Dagens stuntPosted by Heidi Seide Thu, November 13, 2014 13:46:37

Nogen mennesker husker i billeder, stemmer, ord eller dufte.

Jeg husker i sange. Når jeg hører en sang, ved jeg hvordan jeg havde det, hvad jeg lavede og hvor jeg var, da jeg første gang lagde mærke til sangen.

Vi har til Elton John koncert i Forum i går - sange som er lavet længe før jeg blev født, imens jeg blev født og helt indtil jeg bliver 40 år.

Jeg blev simpelthen voksen til Yellow brik road, som er lavet i 1973, 2 år før jeg blev født.

Første gang jeg forstod hvad den handler om, er jeg 24 år går rundt med min lille baby Emil på armen i vores nybyggede parcelhus. Vi har de skønneste naboer til alle siderne, jeg har tegnet det nybyggede hus, vores 2 biler holder i indkørslen, jobbet venter på mig efter barsel og jeg læser mine lektier til ejendomsmægler uddannelsen når ungen sover formiddagslur. Bankmanden siger det går godt. Handler ind om lørdagen og gør rent om søndagen. Og tænker shit-shit-shit!

Hvordan havnede jeg her?

Huset er fantastisk. Naboerne er formidable venner. Alt er sat på skinner - og jeg er lige ved at skide i bukserne, så stram hverdagene i parcelhus kvarterene er. Hvordan søren vågner man med glædes bobler over det er tirsdag, torsdag eller mandag i de danske Yellow brick road kvarterer?

Jeg kunne det ikke - og da jeg forstod lige præcis disse ord

So goodbye yellow brick road
Where the dogs of society howl
You can't plant me in your penthouse
I'm going back to my plough

Frit oversat

Farvel til gaden med de gule mursten, hvor de bedre-stillende mennesker tuder i kor, du kan ikke holde mig i de pæne omgivelser, jeg tager tilbage til min pløjemark

vidste jeg, at jeg ER CampingMutter.

Ikke som et job, ikke som et nyt arbejde, en ny bolig, ny by. Men at der er det, jeg ER.

Afsted med nybygget hus (du skulle have set bankmanden i hovedet da, jeg præsenterede at vi siger begge jobs op, sælger begge biler, og det rigtig pæne parcelhuset hus - og så køber vi en campingplads. Totalt nedslidt, uden nogen særlig indtjening og med en pilrådden bolig med fugtproblemer til beboelse). Ny bank - nyt liv i løbet af ganske få uger.

DET er det bedste og mest rigtige jeg har gjort i hele mit liv - og Elton Johns Yellow brick road hviskede mig det i øret, længe inden jeg selv vidste det.

På hvilken sang "faldt din 10-øre"?

Jeg spurgte Rehné om det samme. Ved du hvad han svarede imens han sang melodien?

"Sikke en røv hun havde - fyldte den halve gade"...

Tænd højttaleren, tag 3 minutters pause og lyt til Elton Johns "Yellow brick road"

https://www.youtube.com/watch?v=RH0EKivFRFY