CampingMutter

CampingMutter

En Campingmutters bekendelser..

Hverdagen som lejrchef på godt og ondt, skørt og skævt og travlt. Men mest af alt rigtigt sjovt. Oplevelser er fra vores campingplads Kyst Camping Bogense

Ps. Alt hvad der virkelig findes er Kærlighed og Pandekager...

Fantastiske 2014

Dagens dont / Dagens stuntPosted by Heidi Seide Wed, October 22, 2014 10:31:40

Hold da op hvor var det skønt, varmt, travlt og lige som det skulle være.

En fuldstændig fantastisk sæson er over.

Den bedste vi nogensinde har haft. Solen har skinnet på os hver eneste weekend, helligdag og skoleferie fra påske til efterårsferien. Vi har med glæde hoppet i havet næsten dagligt fra marts til oktober. Alt hvad en campingmutter kan drømme om.

Der er en særlig stemningen over at lukke ned. En blanding af glæde og vemod samtidig, som bedst kan sammenlignes med den følelse nogen måske kender fra juleaften, der hvor vi er på vej i seng. Festen er over, alle er mætte, glade og fyldte i krop og sjæl. Det er både GODT det gik så godt - og GODT det ikke er juleaften igen i morgen.

Vi vil tænke på sæson 2014 med kæmpe taknemlighed til vores gæster, til vejrguderne og til Bogense. Vi elsker Bogense, vores gæster, havet - hele pakken, og vi glæder os til d. 1. april hvor vi åbner igen fyldt med overskud og gå-på-mod til en ny og fuldstændig fantastisk sæson 2015.

Jeg sætter 100 pandekager på at 2015 bliver lige så smuk, varm og vidunderlig som 2014.

Vi har lukket fra uge 43 og til 1. april, tiden skal fyldes med uddannelse, forberedelse, slentreture ved havet, messer, kollegaer, papirer, regnskaber nyde billederne herover som viser gaver vi har fået af vores gæster i år - og så nupper jeg en meditation eller to bagefter..

Yours CampingMutter