CampingMutter

CampingMutter

En Campingmutters bekendelser..

Hverdagen som lejrchef på godt og ondt, skørt og skævt og travlt. Men mest af alt rigtigt sjovt. Oplevelser er fra vores campingplads Kyst Camping Bogense

Ps. Alt hvad der virkelig findes er Kærlighed og Pandekager...

Det brænder

Dagens dont / Dagens stuntPosted by Heidi Seide Wed, March 26, 2014 12:15:24

Kender du også nogen som bare Brænder for det de laver? Det kan være alt muligt søm, tal, camping, musik, computere, lastbiler, sygepleje?

Det er pudsigt hvad det er som gør, at nogen bare er "tændt af den hellige ild" Kan arbejde i timevis, dagevis, årevis og bare elske hver dag. Nørdet fordybe sig og forsvinde væk i tid og sted og det de brænder for.

Vi er lige landet fra en virkelig skøn tur til London. I Convent garden stod en ung kvinde, vel 20 år og hundefrøs. Hun frøs så meget at hendes hænder var ild røde, hendes krop rystede i de fine små sko med strømpebukser, kjole, kort frakke, øverst toppet med rød sløjfe i håret. Hun sang. Alene. Og hun var helt væk i sangen. Hun fortalte mellem numrene at hun elskede hendes job og havde sunget i The garden siden hun var 16 år. Hver dag. Gratis.

Jeg var så heldig at have selskab i London af en af mine nære, som er sindssyg vild med matematik, tal og regnskaber. Hun er revisor. Og brænder for regnskaber!

Midt i " The Tube" undergrundsbanen i London med millioner af mennesker hver dag, stod en mand og spillede violin. Midt i al vrimlen med tusindvis af, kufferter, jakkesæt, blåt hår, mennesker i alle afskygninger myldrende forbi, stod han her og spillede violin. På hjørnet overfor violinmanden stod en mand med afrohår, hættetrøje, joggingbukser og hvide sneakers og lænede sig op af vægen. Han nød. Sammen var de smeltet ind i en anden verden, forsvundet for larm, støj og undergrunds bane. 2 vidt forskellige verdner i et øjebliks sammenhørighed i musikken

Det fandme smukt!

Så tankevækkende, hvad det er, vi hver især brænder for.

Jeg kender også en læge, som ringer til sine patienter om aftenen, for at hører om det går bedre. Min familie driver Hobbyhaven.dk og er bare fuldstændig skudt i blomster og planter. Kender alle navne, vand, vind og solforhold bare for at planterne trives allerbedst.

Det som de brænder for, ville få mig til at skrige højt i løbet af få dage. Og omvendt.

Buttom-line er at camping ER det gladeste job, der findes. Afvekslingen, årstidernes skiften, gæsterne, friheden, de lange arbejdes dage, ansvaret, skrivebordet der aldrig bliver tømt, lokummet som er stoppet, havet, børnenes leg, kollegaerne, selv den altid sultne kassekredit. Tænk at sidde en onsdag formiddag og skrive på sin blog. Bare fordi, det passer mig...

Hvad brænder du for?

Yours campingMutter