CampingMutter

CampingMutter

En Campingmutters bekendelser..

Hverdagen som lejrchef på godt og ondt, skørt og skævt og travlt. Men mest af alt rigtigt sjovt. Oplevelser er fra vores campingplads Kyst Camping Bogense

Ps. Alt hvad der virkelig findes er Kærlighed og Pandekager...

Ja tak til Danmark!

Dagens dont / Dagens stuntPosted by Heidi Seide Sat, November 09, 2013 14:15:13
CampingMutter er netop landet efter nogle virkelig gode dage med campingbranchen. Jeg elsker branchen. Kollegaerne. Glæden ved arbejdet. Inspirationen som flyder i hinandens selskab.

Da vi købet Kyst Camping for 12 år siden var vi unge i forhold til resten af branchen. Jeg var 26 år da jeg blev campingmutter. Mange af vores kollegaer var i 60érne. Årene er gået og en del af de som var 60 år, for 12 år siden har pensioneret sig selv og solgt deres livsværk videre. Nogle campingplader er gået videre til næste generation i familien. En del af dem har jeg leget med som barn, når mine forældre var sammen med deres forældre, som alle havde campingplads. Andre campingpladser er solgt til nye campingplads ejere.
År for år, er der kommet flere og flere yngre til. Jeg vil tro at næsten halvdelen af de danske campingpladser i dag er handlet til yngre, i forhold da vi startede for 12 år siden.
Branche festerne er bare blevet bedre og bedre!
Glæden og gnisten i branchen bare vokser år for år.

Vi har alle været gennem forskellige kriser, set hinanden udvikle sig, rejse sig igen, finde tilbage og kan mærke "det er det her vi vil"

Fra lige præcis i år er det: JA TIL DANMARK!
Danskerne har fundet tilbage til ferie i Danmark!
Ja tak til Havudsigt
Ja tak til havn og strand
Ja tak til trave tur i skoven
Ja til til morgen dukkert
Ja tak til FERIE i DANMARK!

Vi glæder os SÅ meget til at se jer på de danske campingpladser!
Bare glæd jer - det gør vi

Hvad siger du JA TAK til i år?